Aktuální články

Přečtěte si, co se v našem týmu děje...

V sobotu 3.9.2022 proběhli na Kyselce Bílinské slavnosti aneb Den horníků

Bílinský florbalový PRO-AKTIV zahájil prázdniny aktivně. Celý rok jsme se na tento turnaj těšili, protože jsme ho už jednou v létě roku 2019 absolvovali a byl to nádherný zážitek.

V neděli 22.5.2022 se v Lounech konal florbalový turnaj. Byl to výroční turnaj k 25 letům florbalu v Lounech. My jsme na něj byli pozváni společně s dalšími týmy jako jsou BK Real Roudnice, Florbal Jirkov, Vipers Most a samozřejmě 2 domácí týmy z Loun.
Turnaj začal hned ráno a my jsme měli tu čest turnaj zahájit zápasem...

O víkendu 6.- 8. května se uskutečnil již pátý ročník mezinárodního florbalového turnaje v Praze s názvem Prague floorball cup. Ten se koná každý rok, ale minulý rok byl zrušen kvůli Coronaviru. Bílinští STRŽI se na něj poctivě připravovali. Celkem se turnaje účastnilo 196 týmů ve třinácti kategoriích. Skupina, do které byli bílinští rozlosováni...

Po více jak dvou leté covidové odmlce, kdy se nemohly hrát žádné ligové zápasy, se sezóna 2021/2022 odehrála kompletní. Covidové roky celý Bílinský florbalový tým nabíral nové hráče a připravovali se na novou sezónu pod vedením hlavních trenérů Pavla Choutky, Petra Beránka a nově angažovaného kondičního trenéra Františka Kretschmana a trenéra...

Naši kluci odehráli další kolo školního turnaje ČEPS Cup. Po postupu z okresního kola v Teplicích tentokrát vyhráli krajské kolo v Chomutově a postoupili tak na finálový turnaj do Prahy.

To že v Bílině už pár let existuje mládežnický florbalový oddíl s názvem PRO-AKTIV je všeobecně známo, avšak letos jsme na své svěřence právem hrdí, shodli se oba trenéři Petr Beránek a Pavel Choutka.

Pro-aktiv z.s.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!