Aktuální články

Přečtěte si, co se v našem týmu děje...

V pondělí 4.3.2024 proběhl po delší době trénink pro kluky z dorostu spojený s holkami z házené s Bílinskými šídly.
První hodinu jsme si vyzkoušeli házenou pod vedením trenérky Marušky Čepkové. Druhou hodinu jsme zas ukázali házenkářkám, jak se hraje florbal. V obou sportech jsme vyzkoušeli pár cvičení, ale hlavně si zahráli zápas.

O víkendu 30.9. odstartoval první ligové zápasy dorost. V neděli následovalo pořádání turnaje pro starší žáky v Krupce. A chlapi si odbyli premiérový turnaj pod hlavičkou PRO-AKTIVU.

Letos v květnu se konal další ročník, pro nás už známého turnaje Prague Floorball Cup. Tentokrát ročník s pořadovým číslem 6.My jsme se zúčastnili v kategorii starší žáci.

Marně jsme se snažili dopočítat, pokolikáté již náš PRO-AKTIV tým absolvoval florbalové soustředění v Rumburku. Co je skvělé, neradi měníme. A proto jsme plni nadšení opět zavítali do hotelu Sportlife v Rumburku, kde máme perfektně zajištěné veškeré zázemí včetně sportovní haly, wellnesu, bowlingu a skvělé kuchyně. Ani letos jsme se rozhodně...

V sobotu 3. 12. 2022 jsme po dvoutýdenní pauze zavítali, jako nováček třetího koše, na palubovkuPodbořanských tuleňů.

Dne 26. 11. 2022 jsme v Zelné Hale uspořádali veřejnou akci s názvem "komunitní adventní turnaj", jenž si kladl za cíl přilákat do našich řad nové trenéry a spolupracovníky spolku.

Podzimní soustředění jsme letos posunuli až na říjen kvůli prázdninám. Jako zatím pokaždé jsme se ubytovali v hotelu SportLife v Rumburku v počtu 25 dětí. Celý pobyt byl plný tréninků, ale i zábavy.
V pátek jsme sehráli přátelské utkání proti Novému Boru a večer si všichni děti prošli stezku odvahy.
V sobotu si starší kluci kopli fotbálek proti...

Hned jako první turnaj starších žáků, jsme si "užili" pořadatelství na "domácí" půdě v Lounech.
Vzhledem k tomu, že jsme poprvé v této lize, která funguje formou výkonnostních košů, tak jsme začali v posledním 5. koši, kde jsme narazili na týmy: ASK Lovosice - LFP "B" Yellow, TJ Sokol Koberovy, Florbal Jirkov

Pro-aktiv z.s.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!